Beddengoed en baddoeken

Beddengoed en baddoeken Wij bieden dekbedden en kussens in uw accommodatie (optioneel in Mini Tent Lodge), evenals een single-use matrasbeschermer.Beddengoed en handdoeken zijn optioneel.Voor perfecte hygiëne en uw comfort bieden wij beddengoed voor eenmalig gebruik (een meer toepasselijke naam dan “wegwerp”) en 100% recyclebaar beddengoed, in een assortiment dat speciaal is geselecteerd op zijn kwaliteit.In […]
bani_draps

Beddengoed en baddoeken

Wij bieden dekbedden en kussens in uw accommodatie (optioneel in Mini Tent Lodge), evenals een single-use matrasbeschermer.
Beddengoed en handdoeken zijn optioneel.
Voor perfecte hygiëne en uw comfort bieden wij beddengoed voor eenmalig gebruik (een meer toepasselijke naam dan "wegwerp") en 100% recyclebaar beddengoed, in een assortiment dat speciaal is geselecteerd op zijn kwaliteit.
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft beddengoed voor eenmalig gebruik een beperkte impact op het milieu. Bij stoffen lakens bevatten de wasmiddelen die voor het wassen worden gebruikt inderdaad veel chemicaliën die een impact hebben op het milieu. Daarnaast wordt er een grote hoeveelheid water gebruikt. Het is een kostbare natuurlijke hulpbron die we moeten behouden.
We hebben gekozen voor een assortiment 100% recyclebaar beddengoed voor eenmalig gebruik. Na gebruik wordt het verzameld en aan het einde van het seizoen verscheept om te worden geherwaardeerd en na recycling een nieuw leven te beginnen.
 Prijs per stuk
Beddengoed kit voor 1 persoon (single-bed)
hoeslaken, laken, kussensloop
8.00 €
Beddengoed kit voor 2 personen (dubbel bed 140cm)
hoeslaken, laken, kussenslopen
13.00 €
Handdoek kit voor 1 persoon
1 handdoek + 1 badlaken
4.00 €