Campers, buscampers …

Bienvenue ! Op Camping Les Chapelains verwelkomen we onze vrienden, eigenaars van campers of reizigers met campers, omgebouwde bestelwagens, VW kombi … De vlakke plaatsen op gras worden gescheiden door heggen, in de schaduw van populieren of meer in de zon. Rivier de Drôme is vlakbij, net achter de dijk en daarbuiten de Ramières. Elektriciteit […]

Bienvenue !

Op Camping Les Chapelains verwelkomen we onze vrienden, eigenaars van campers of reizigers met campers, omgebouwde bestelwagens, VW kombi …

De vlakke plaatsen op gras worden gescheiden door heggen, in de schaduw van populieren of meer in de zon. Rivier de Drôme is vlakbij, net achter de dijk en daarbuiten de Ramières. Elektriciteit is beschikbaar voor al deze plaatsen. Hun oppervlak is tussen de 80 m² en 100 m².

Sanitaries & services

Wij zijn trots op het aanbieden van schone en verzorgde toiletten,evenals apparatuur geschikt voor maximaal comfort. De moderne en nieuwe toiletgebouw faciliteiten, zoals een badkamer met wastafel en douche voor de ouders + douche aangepast aan de hoogte van het kind en een baby badkamer met bad en commode. Een cabine met douche, wastafel en toilet, evenals een vaatwerk en een wasbak zijn beschikbaar voor mensen met beperkte mobiliteit (PRM).

Een spoelstation is beschikbaar voor het legen van uw chemisch toilet, met een douche om te reinigen. Een buitenkraan is beschikbaar voor het opvullen van drinkwater (gratis voor campinggasten).

Op 1000m van de camping kunt u grijs water uitladen bij de gemeentelijke dienst voor campers en het parkeerterrein van Saillans (GPS-coördinaten: Breedtegraad: 44.6961, Lengtegraad: 5.1939).

Network

Camping Les Chapelains maakt deel uit van het ACSI-netwerk en is lid van de FFCC (Franse federatie van kampeerders, kampeerders en campers).

Met het “Stop Home Camping-Car” -pakket kunt u veilig en tegen een voordelige prijs overnachten.