Kampeerplekken

Prijzen Boeken Gratis voor kinderen jonger dan 3! Natuurlijk geventileerd sanitair, regelmatig reinigings– en desinfectieprotocol Drie ambiance Uitzicht op Cresta Dicht bij de bar, het restaurant en het sanitair, dit gebied biedt een duidelijk zicht op Mount Cresta. Je geniet van de zon als je wakker wordt. Het verdwijnt ‘s avonds achter de populieren om […]
 • Gratis voor kinderen jonger dan 3!
 • Natuurlijk geventileerd sanitair, regelmatig reinigings– en desinfectieprotocol

Drie ambiance

Uitzicht op Cresta

Dicht bij de bar, het restaurant en het sanitair, dit gebied biedt een duidelijk zicht op Mount Cresta. Je geniet van de zon als je wakker wordt. Het verdwijnt ‘s avonds achter de populieren om je schaduw te geven voor het donker wordt. De rivier de Drôme is vlakbij, vlak achter de dijk na de ramière. Elektriciteit is beschikbaar voor al deze plaatsen. Hun oppervlak is tussen de 80 m² en 100 m².

Onder de populieren

Dit gebied is in het westen begrensd door een stenen muur die loopt langs de kreek Chapelains, dicht bij de bar, restaurant en toiletten. De vlakke plaatsen op gras worden gescheiden door heggen, in de schaduw van populieren of meer in de zon. Rivier de Drôme is vlakbij, net achter de dijk en daarbuiten de Ramières. Elektriciteit is beschikbaar voor al deze plaatsen. Hun oppervlak is tussen de 80 m² en 100 m².

Op de ramière

De ramière is de Provençaalse naam voor struikgewas grenzend rivieren. Meer in de buurt van de oevers van de Drôme, stiller, de Ramière wordt gescheiden van het bovenste gedeelte van de camping door een met gras begroeide dijk. Het biedt natuurlijke ruimten, met of zonder elektriciteit, in de schaduw van pijnbomen en vele bomen die deze ruimte te versieren. Een ideale plek in de natuur, een klein hoekje van het paradijs. Elektriciteit is op sommige plaatsen beschikbaar. De Ramière is niet toegankelijk voor caravans en campers.

Voor ieders veiligheid, het gebruik van elektrische barbecues, bakplaten, kookplaten, etc. barbecues en houtskool is verboden op de staanplaatsen. Gas grills met deksels worden getolereerd.


 

Premium kampeerplaats met privé sanitair

Privé sanitair, koelkast en gasgrill

Trakteer uzelf tijdens uw verblijf in een tent, caravan of camper op de luxe van individueel sanitair.

De premium kampeerplaats ligt onder de populieren en is ideaal om te genieten van een authentieke kampeervakantie met maximaal comfort! Uw eigen sanitair is voorzien van een toilet, douche, wastafel en buitengootsteen. Het is autonoom voor warm water en direct toegankelijk op uw staanplaats. Voor het voor- en naseizoen, wanneer de nachten koeler zijn, is het uitgerust met een verwarming.

U houdt de hygiëne in eigen hand. Want ook al zijn de buren aardig, u hoeft niet alles te delen!

Op uw plaats heb u ook uw eigen koelkast en een grote gasbarbecue met grill en plancha cooking.


 

Campingsanitair: netheid en comfort

Het sanitairgebouw is modern en recent, natuurlijk geventileerd voor een betere hygiëne. We volgen een regelmatig reinigings- en desinfectieprotocol. Warm water is gratis beschikbaar. Al onze kranen zijn zelfsluitende en voorzien van waterstroomregelaars. Dit maakt een beredeneerd waterverbruik mogelijk om deze natuurlijke hulpbron te behouden. We maken er een erezaak van om u schone en nette toiletten en aangepaste uitrusting aan te bieden voor maximaal comfort:

 • 4 damestoiletten, 3 herentoiletten met hangtoilet, toiletpapierdispenser en afvalklep
 • 6 douchecabines met stripscherm met planchet, handdoekrek, spiegel
 • 4 wastafels met stopcontact, spiegel en afvalklep
 • 8 buiten wastafels met zeepdispenser en spiegel
 • 6 RVS spoelbakken met afdruiprek
 • 2 wasbakken
 • 1 stortplaats chemisch toilet
 • 1 cabine met wasmachine en vriezer voor uw ijsbroden
 • 2 afvalklepen

 

Voor gezinnen met kinderen bieden wij:

 • een familiecabine met wastafel en ouderdouche + douche aangepast aan de grootte van het kind
 • een babycabine met bad, commode en afvalklep

 

Voor mensen met beperkte mobiliteit (PRM) bieden we een hut aan met:

 • douche met zitje en rail
 • WC met hangende bar, toiletpapierdispenser en afvalklep
 • wastafel met stopcontact, spiegel
 • een RVS spoelbak met afdruiprek en wasbak zijn geschikt voor het gebruik van mensen met beperkte mobiliteit (PRM).

De kaart

Lege bijlage of post type niet gelijk is aan 'attachment'

TRAVEL LIGHT

Location matériels Je voyage léger | Camping Chapelains Drome

Wilt u licht reizen? Je hoeft niet om uw kasten of garage met apparatuur die u slechts één keer per jaar gebruik maken van rommel. U bent bezorgd over duurzame ontwikkeling, je wilt om minder te verbruiken, “verantwoordelijk” om te consumeren. Wat kunt u huren?
Wij bieden u hoogwaardige artikelen te huur aan. En als u op zoek bent naar artikelen die niet in de lijst, laat het ons weten!


Geen zin om te koken?

Wij bieden op het Terrasse des Chapelains halfpension of alleen ontbijt, of de formule “outdoor” met picknick.

Of u kunt gewoon genieten van onze snack-bar en een restaurant.

snack restaurant camping chapelains saillans glamping drome rivier