Travel light opties

Apparatuur te huur Waarom apparatuur kopen of vervoeren? We raden u aan om materiaal te huren. En als u materiaal zoekt dat niet op de lijst staat, laat het ons weten. Prijs per nacht Tafelmodel koelkast 7 € Reisbedje Baby 4 € Baby Rugdrager 4 € Kind hoge stoel 4 € Draagbaar gasfornuis 2 branders […]
Location matériels Je voyage léger | Camping Chapelains Drome

Apparatuur te huur

Waarom apparatuur kopen of vervoeren? We raden u aan om materiaal te huren. En als u materiaal zoekt dat niet op de lijst staat, laat het ons weten.

Prijs per nacht
Tafelmodel koelkast 7 €
Reisbedje Baby 4 €
Baby Rugdrager 4 €
Kind hoge stoel 4 €
Draagbaar gasfornuis 2 branders en kastframe 6 €
Kit klaptafel + 4 krukken 6 €

 


bani_draps

Beddengoed en baddoeken

Wij bieden dekbedden en kussens in uw accommodatie (optioneel in Mini Tent Lodge), evenals een single-use matrasbeschermer.
Beddengoed en handdoeken zijn optioneel.
Voor perfecte hygiëne en uw comfort bieden wij beddengoed voor eenmalig gebruik (een meer toepasselijke naam dan “wegwerp”) en 100% recyclebaar beddengoed, in een assortiment dat speciaal is geselecteerd op zijn kwaliteit.
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft beddengoed voor eenmalig gebruik een beperkte impact op het milieu. Bij stoffen lakens bevatten de wasmiddelen die voor het wassen worden gebruikt inderdaad veel chemicaliën die een impact hebben op het milieu. Daarnaast wordt er een grote hoeveelheid water gebruikt. Het is een kostbare natuurlijke hulpbron die we moeten behouden.
We hebben gekozen voor een assortiment 100% recyclebaar beddengoed voor eenmalig gebruik. Na gebruik wordt het verzameld en aan het einde van het seizoen verscheept om te worden geherwaardeerd en na recycling een nieuw leven te beginnen.

  Prijs per stuk
Beddengoed kit voor eenmalig gebruik voor 1 persoon (single-bed)
hoeslaken, laken, kussensloop
8 €
Beddengoed kit voor eenmalig gebruik voor 2 personen (dubbel bed 140cm)
hoeslaken, laken, kussenslopen
13 €
Beddengoed kit Katoenen voor 1 persoon (single-bed)
hoeslaken, laken, kussensloop
10 €
Beddengoed kit Katoenen voor 2 personen (dubbel bed 160cm)
hoeslaken, laken, kussenslopen
16 €
Handdoek kit voor 1 persoon
1 handdoek + 1 badlaken
5 €