Speciale aanbiedingen

Wij denken aan u: boek flexibel en met minimaal risico Om wat frisse lucht te krijgen, om uw batterijen op te laden, om de verbinding te verbreken, wilt u een vakantie of en verblijf op de camping plannen. Maar de onzekerheden doen u aarzelen om te boeken en we begrijpen het goed! Daarom hebben we […]
zen speciale corona

Wij denken aan u: boek flexibel en met minimaal risico

Om wat frisse lucht te krijgen, om uw batterijen op te laden, om de verbinding te verbreken, wilt u een vakantie of en verblijf op de camping plannen. Maar de onzekerheden doen u aarzelen om te boeken en we begrijpen het goed! Daarom hebben we aan u gedacht en bieden we u maximale flexibiliteit met minimaal risico.
Want als u vroeg boekt, heeft u meer keuzes en kiest u eerder dan anderen …

3 redenen om met totale rust te boeken:

– Uw boeking is wijzigbaar tot 1 maand voor aankomst: 1 gratis wijziging van data voor het seizoen 2021 en/of type accommodatie en/of bewoners, afhankelijk van beschikbaarheid. Is de prijs na wijziging lager, dan wordt het prijsverschil omgezet in een creditnota die u kunt gebruiken tijdens uw verblijf in 2021.
– Op het moment van uw verblijf hebt u COVID, bent u een contact-case, etc. : we bieden een optionele Annuleringsverzekering met COVID-garantie. U bent individueel verzekerd bij ziekte van COVID, contactgevallen etc. (en om alle gebruikelijke redenen)
– Op het moment van uw verblijf is uw verblijf onmogelijk vanwege administratieve beslissingen: wij bieden u een voucher aan die geldig is tot september 2022:

  • Als de camping bij administratief besluit is gesloten
  • Als reizen tussen uw land en Frankrijk beperkt is
  • Als de grenzen van uw woonland naar Frankrijk of van Frankrijk naar uw woonland gesloten zijn