Speciale aanbiedingen

Wij denken aan u: boek flexibel en met minimaal risico U wilt een vakantie plannen. Maar de onzekerheden doen u aarzelen om te boeken en we begrijpen het goed! Daarom hebben we aan u gedacht en bieden we u maximale flexibiliteit met minimaal risico.Want als u vroeg boekt, heeft u meer keuze en betaal u […]
zen speciale corona

Wij denken aan u: boek flexibel en met minimaal risico

U wilt een vakantie plannen. Maar de onzekerheden doen u aarzelen om te boeken en we begrijpen het goed! Daarom hebben we aan u gedacht en bieden we u maximale flexibiliteit met minimaal risico.
Want als u vroeg boekt, heeft u meer keuze en betaal u de beste prijs…

5 redenen om vandag met totale rust te boeken:

– Kiest uw staanplaats of uw huur eerder dan anderen
– Uw boeking is wijzigbaar tot 1 maand voor aankomst: wijziging van data voor het seizoen 2022 en/of type accommodatie en/of bewoners, afhankelijk van beschikbaarheid. Is de prijs na wijziging lager, dan wordt het prijsverschil omgezet in een creditnota die u kunt gebruiken tijdens uw verblijf in 2022.
– Optioneel annuleringsverzekering met COVID-garantie.
– Uw verblijf onmogelijk vanwege administratieve beslissingen is: wij bieden u een voucher aan die geldig is tot september 2023 (camping gesloten bij administratief besluit ; reizen beperkt tussen uw land en Frankrijk ; grenzen tussen uw woonland en Frankrijk gesloten)