Speciale aanbiedingen

Wij denken aan u: boek flexibel en met minimaal risico U wilt een vakantie plannen. Maar de onzekerheden doen u aarzelen om te boeken en we begrijpen het goed! Daarom hebben we aan u gedacht en bieden we u maximale flexibiliteit met minimaal risico.Want als u vroeg boekt, heeft u meer keuze en betaal u […]
zen speciale corona

Wij denken aan u: boek flexibel en met minimaal risico

U wilt een vakantie plannen. Maar de onzekerheden doen u aarzelen om te boeken en we begrijpen het goed! Daarom hebben we aan u gedacht en bieden we u maximale flexibiliteit met minimaal risico.
Want als u vroeg boekt, heeft u meer keuze en betaal u de beste prijs…

4 redenen om voor 31.12.2022 te boeken:

Gegarandeerd de laagste prijs: 10% korting op uw verblijf. Bij ons geen last minute aanbiedingen: wij garanderen de beste prijzen voor eerder gemaakte boekingen. Onze prijzen variëren afhankelijk van de periode. De laagste prijzen zijn die van de periodes waarin de opkomst het laagst is. De hoogste prijzen zijn voor de meest gevraagde periodes.
– De beste keuze: u kiest uw standplaats of uw huuraccommodatie vóór de anderen
– Uw boeking is wijzigbaar tot 1 maand voor aankomst: wijziging van data voor het seizoen 2023 en/of type accommodatie en/of bewoners, afhankelijk van beschikbaarheid. Is de prijs na wijziging lager, dan wordt het prijsverschil omgezet in een creditnota die u kunt gebruiken tijdens uw verblijf in 2023.
Gratis annuleringsverzekering met COVID-garantie.