News

gratuit enfants moins 3 ans

Veel nieuws en informatie voor het seizoen 2018!

Les Chapelains Nieuws

In 4 weken, op vrijdag 6 april, opent de camping om de eerste klanten van het seizoen 2018 te verwelkomen.

Hoe zit het met het plannen van een verblijf op onze mooie familiecamping in de zoete en mooie Drôme, aan de rivier en in de buurt van het pittoreske dorpje Saillans?

In de tussentijd, en na 5 maanden voorbereiding, delen we graag nieuws en informatie met u.


nouveau bar receptionNieuwe bar en receptie om u beter te verwelkomen
Voor meer comfort en een beter onthaal, ontdekt u onze nieuwe bar-receptie, gemaakt door onszelf, met de hulp van lokale ambachtslieden. Houtbekleding, LED-verlichting, gerecyclede materialen: we hebben bijzondere aandacht besteed aan de keuze van ecologische materialen of technieken.

gratuit enfants moins 3 ansGratis voor kinderen jonger dan 3 jaar
Of u nu een accommodatie of een kampeerplaats huurt, kampeervakanties bieden kleine gedenkwaardige momenten voor kinderen. Met de spellenbibliotheek, de speeltuin, activiteiten en animaties in het hoogseizoen en spelletjes met de ouders aan de rivier, zullen uw kinderen thuiskomen vol mooie herinneringen.

Tafelvoetbal voor het WKbabyfoot
Voor oudere kinderen hebben we een prachtig Bora-Bora-tafelvoetbal toegevoegd van de Franse fabrikant René Pierre, een wereldberoemd merk. Mooie games in perspectief in de sfeer van de FIFA Wereldbeker 2018!

chilienne transatLigstoelen beschikbaar in huuraccommodaties

Wilt u ontspannen in de zon van de Drôme? Wij bieden gratis comfortabele ligstoelen voor onze gasten die in een huuraccommodatie verblijven (maximaal 2 per accommodatie afhankelijk van beschikbaarheid).

Bodum voor een smakelijke koffie en een retro-ontwerpbodum

In Cottages en Canvas Bungalows worden elektrische koffiezetapparaten vervangen door prachtige Bodum Chambord zuiger koffiepersen. Ze zijn ook milieuvriendelijker.

hybridHybride of elektrische voertuigen voor groener kamperenid
We kozen voor een hybride voertuig om het brandstofverbruik te verminderen en onze CO2-uitstoot te beperken. Rijd je ook met een hybride of elektrisch voertuig? Kom op de camping met uw voertuig, wij doneren € 1 per nacht aan een milieubeschermingsassociatie. Ideeën over welke verenigingen u kunt ondersteunen: stuur ons uw suggesties!

Houten afsluitingen voor de toiletgebouw faciliteitenbrise vue sanitaires

Voor meer privacy en comfort zijn de noord- en westgevels van de toiletgebouw faciliteiten uitgerust met Houten afsluitingen omheining gemaakt door een plaatselijke timmerman.

distributeur savon

Zeepdispensers in toiletgebouw faciliteiten

De buitenbakken zijn nu uitgerust met zeepdispensers, voor het comfort van iedereen!

Nieuw te huur, het “Chalet du haut”chalet du haut

Het “Chalet du haut”, vroeger gebruikt als receptie voor de camping, is een eenvoudige en rustieke accommodatie voor 2 personen, gelegen aan de ingang van de camping. Het geniet van de schaduw van een prachtige plataan en in de avond van de ondergaande zon. Het is populair voor wandelaars of fietsers.

tri selectifTassen voor selectieve sortering

Een ecologisch verantwoord gebaar: we zullen voor elk verblijf een sorteerzak in natuurlijk kraft distribueren, om bewustwording te bevorderen, informeren en faciliteren van de selectieve sortering van afval.

elagageSnoeien en onderhouden van bomen

Populier, Scotch pine, eik, esdoorn … Een professionele boomchirurg heeft een geweldige klus geklaard om bomen van dode of overtollige takken te borgen en te verwijderen.

reconnaissancesErkenningen

Camping Quality, Alimconfiance, ANWB Kleine Kamping, Camping2be Award 2018 … Dankzij u zijn onze inspanningen om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken, erkend. Dit is slechts het begin, er is nog veel te doen en we hebben uw advies nodig om u nog beter te dienen.


Klaar om u te verwelkomen voor een weekend, een paar dagen of uw zomervakantie, wij blijven tot uw beschikking voor uw vragen of reserveringen.

A bientôt !


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *