Smakelijk

La Terrasse des Chapelains Op “La Terrasse des Chapelains”, bieden wij tal van diensten ter plaatse of om mee te nemen: een bar met terras, snackbar, restaurant, pizza … De bar In de ochtend, verwelkomt de bar u met onze formule ontbijt om de dag te beginnen. U kunt ook brood en gebak voor de […]

La Terrasse des Chapelains

Op “La Terrasse des Chapelains”, bieden wij tal van diensten ter plaatse of om mee te nemen: een bar met terras, snackbar, restaurant, pizza …

De bar

In de ochtend, verwelkomt de bar u met onze formule ontbijt om de dag te beginnen. U kunt ook brood en gebak voor de volgende dag bestellen. Gedurende de dag, kun je plaatsnemen op het Terrasse des Chapelains om af te koelen, te genieten van een ijsje of een drankje en een praatje met andere kampeerders. Wij bieden ijs, koude dranken, een brede selectie van bieren, frisdranken, cocktails en andere dranken met of zonder alcohol. Ontdek onze selectie van wijnen en regionale specialiteiten zoals de beroemde Clairette de Die Bio van Domaine Raspail van Saillans.

Het Restaurant-Snack

Iedere avond geopend in het hoogseizoen, sommige avonden in slow en mid -seizoenen.

Zie ons Menu

Als u geen zin heeft om te koken, als je wilt genieten van de lokale keuken, bezoek het restaurant la Terrasse des Chapelains, onder de populieren.
Wij zijn voorstander van een eenvoudige, lekkere maaltijd, waar mogelijk,  met seizoensgebonden ingrediënten van lokale producenten. Omdat lokaal en seizoensgebonden eten u in contact brengt met degenen die ons voeden, u vindt de frisheid en smaken van de regio en steunt aan de economische ontwikkeling van ons grondgebied.
Zie ook ons aanbod van snacks of maaltijden “on the go ‘: pizza, patat, hamburgers…

Halfpension

Ontbijt
(vanaf 8h30) +
diner
(voorgerecht + hoofdgerecht
of
hoofdgerecht + dessert)
+ 1 drankje

Ontbijt

1 warme drank
+
1 boter croissant
+
half stokbrood
+
boter en jam
+
vruchtensap 100% puur sap

Outdoor Pakket

Halfpension
(ontbijt vanaf 8h30 en diner)
+
picknick