Vermaak

in het water Direct grenzend aan de rivier de Drôme, heet camping Les Chapelains ★★★ u welkom voor een verfrissende pauze, voeten in het water om te zwemmen in het natuurlijke zwembad. De vallei van de Drome, laatste wilde rivier van Europa biedt een bijzonder rijke flora en fauna. Rustig en klein in de zomer, […]

in het water

Direct grenzend aan de rivier de Drôme, heet camping Les Chapelains ★★★ u welkom voor een verfrissende pauze, voeten in het water om te zwemmen in het natuurlijke zwembad. De vallei van de Drome, laatste wilde rivier van Europa biedt een bijzonder rijke flora en fauna. Rustig en klein in de zomer, de Drôme heeft plaats op de oevers voor veel badgasten die heerlijk van de zon genieten en  zwemmen in de rustige, koele rivier.
Zonder bijzondere moeilijkheid, met regelmatige stroming, de rivier is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren met kano of kajak van 2 tot 45 km, van enkele uren tot enkele dagen, met familie of vrienden (van 6 jaar).

In de buurt van de camping, de twee bases van Saillans bieden vele activiteiten: kajakken, stand-up paddle, raften, aquatische wandelen, canyoning, canyon ‘s nachts.

De boeken doos

Op camping Les Chapelains ★★★, bieden wij een nieuwe manier om de vreugde van het lezen te delen. Het principe is eenvoudig, de doos wordt geopend, het achterlaten of meenemen van een boek van uw keuze is gratis. Het is niet verplichte om een boek terug te zetten. Als een manier om de banden met het dorp te maken: de boeken Box staat open voor inwoners van Saillans.

thema-avonden

Clowns ‘show, jazz-popmuziek, disco-feest, oriëntaalse dans … Elke woensdagavond in het hoogseizoen, stellen we een themadiner voor, met een orkest, een liveshow of een animatie. Wij geven de voorkeur aan lokale kunstenaars. Het is een gelegenheid om samen te ontmoeten en te vieren. Om de rust en de slaap te bewaren van degenen die rusten, eindigen deze avonden meestal rond 23 uur.

Sport

Camping Les Chapelains ★★★ biedt een tafel voor tafeltennis. Twee tennisbanen zijn in de directe omgeving van de camping. Het voetbalveld langs de camping biedt een ideale ruimte voor liefhebbers van balspelen en andere activiteiten. Om ons heen, de vallei van de Drôme aanbod van outdoor sporten en outdoor activiteiten voor elk wat wils.

Kinderen speeltuin

Een veilige speeltuin voor de kinderen in het midden van de camping, dicht bij de Terrasse des Chapelains. Klimmen, glijbanen … Deze speeltuin is ideaal voor kinderen.

Kinder animatie

In het hoogseizoen, in de ochtend Chapelinous, met een leuk entertainment programma, gewijd in de eerste plaats aan kinderen van 5-12 jaar.
Ze kunnen knutselen, educatieve en creatieve activiteiten ondernemen.

Game Library

De spelotheek biedt kinderen tientallen spellen en speelgoed in self-service.