Kampeerplekken

Prijzen Boeken Drie ambiance Uitzicht op Cresta Dicht bij de bar, het restaurant en het sanitair, dit gebied biedt een duidelijk zicht op Mount Cresta. Je geniet van de zon als je wakker wordt. Het verdwijnt ‘s avonds achter de populieren om je schaduw te geven voor het donker wordt. De rivier de Drôme is […]

Drie ambiance

Uitzicht op Cresta

Dicht bij de bar, het restaurant en het sanitair, dit gebied biedt een duidelijk zicht op Mount Cresta. Je geniet van de zon als je wakker wordt. Het verdwijnt ‘s avonds achter de populieren om je schaduw te geven voor het donker wordt. De rivier de Drôme is vlakbij, vlak achter de dijk na de ramière. Elektriciteit is beschikbaar voor al deze plaatsen. Hun oppervlak is tussen de 80 m² en 100 m².

Onder de populieren

Dit gebied is in het westen begrensd door een stenen muur die loopt langs de kreek Chapelains, dicht bij de bar, restaurant en toiletten. De vlakke plaatsen op gras worden gescheiden door heggen, in de schaduw van populieren of meer in de zon. Rivier de Drôme is vlakbij, net achter de dijk en daarbuiten de Ramières. Elektriciteit is beschikbaar voor al deze plaatsen. Hun oppervlak is tussen de 80 m² en 100 m².

Op de ramière

De ramière is de Provençaalse naam voor struikgewas grenzend rivieren. Meer in de buurt van de oevers van de Drôme, stiller, de Ramière wordt gescheiden van het bovenste gedeelte van de camping door een met gras begroeide dijk. Het biedt natuurlijke ruimten, met of zonder elektriciteit, in de schaduw van pijnbomen en vele bomen die deze ruimte te versieren. Een ideale plek in de natuur, een klein hoekje van het paradijs. Elektriciteit is op sommige plaatsen beschikbaar. De Ramière is niet toegankelijk voor caravans en campers.

Voor ieders veiligheid, het gebruik van elektrische barbecues, bakplaten, kookplaten, etc. barbecues en houtskool is verboden op de staanplaatsen. Gas grills met deksels worden getolereerd.

Campingsanitair

Wij zijn trots op het aanbieden van schone en verzorgde toiletten,evenals apparatuur geschikt voor maximaal comfort. De moderne en nieuwe toiletgebouw faciliteiten, zoals een badkamer met wastafel en douche voor de ouders + douche aangepast aan de hoogte van het kind en een baby badkamer met bad en commode. Een cabine met douche, wastafel en toilet, evenals een vaatwerk en een wasbak zijn beschikbaar voor mensen met beperkte mobiliteit (PRM).


De kaart

karte kaart plan map camping chapelains Saillans drome tourisme slow

TRAVEL LIGHT

vacances voiture bagage camping

Wilt u licht reizen? Je hoeft niet om uw kasten of garage met apparatuur die u slechts één keer per jaar gebruik maken van rommel. U bent bezorgd over duurzame ontwikkeling, je wilt om minder te verbruiken, “verantwoordelijk” om te consumeren. Wat kunt u huren?
Wij bieden u hoogwaardige artikelen te huur aan. En als u op zoek bent naar artikelen die niet in de lijst, laat het ons weten!


Geen zin om te koken?

Wij bieden op het Terrasse des Chapelains halfpension of alleen ontbijt, of de formule “outdoor” met picknick.

Of u kunt gewoon genieten van onze snack-bar en een restaurant.

snack restaurant camping chapelains saillans glamping drome rivier