News

Privésanitair: eerste camping in de Drôme-vallei

Les Chapelains Nieuws

Nieuw in 2021: Camping Les Chapelains biedt als eerste camping in de Drôme-vallei privésanitair op kampeerplaatsen. Deze Premium-staanplaatsen eigen privésanitair, koelkast en gasbarbecue voor klanten die in hun eigen tent, caravan of camper verblijven. De Premium kampeerplaats ligt onder de populieren en is ideaal om te genieten van een authentieke kampeervakantie met maximaal comfort! Uw privé sanitair is voorzien van een toilet, douche, wastafel en buitengootsteen. Het is autonoom voor warm water en direct toegankelijk op uw staanplaats. U houdt de hygiëne in eigen hand. Want ook al zijn de buren aardig, u hoeft niet alles te delen!

 

Maximaal comfort met de kampeersfeer

De Nederlandse, onbetwiste campingexperts, zijn bekend met individuele sanitaire voorzieningen. Ze zijn te vinden op veel campings in Nederland.

Maar het is nog niet erg wijdverbreid op campings in Frankrijk. De eigen sanitair is de laatste jaren echter steeds zeer gewild geworden. Deze uitrusting komt tegemoet aan de vraag van kampeerders naar meer comfort. Op luxe kampeerplaatsen wordt vaak privésanitair aangeboden. Mensen die meer comfort willen en de collectieve toiletten liever vermijden, met behoud van de kampeersfeer, kiezen ervoor. COVID-19 heeft zijn belangstelling vergroot, ook al hebben de rigoureuze reinigingsprotocollen van collectieve sanitair voorzieningen het mogelijk gemaakt om kampeerders een perfecte gezondheidsbeveiliging te bieden tijdens de zomer van 2020.

Privésanitair wordt ook in het laagseizoen op prijs gesteld. Het verwarmingssysteem zorgt voor extra comfort als de buitentemperaturen lager zijn.

Perfecte integratie in de omgeving

Met onze ecologisch verantwoorde aanpak hebben we gekozen voor een productie met natuurlijke materialen, in de vorm van een tent die hout, zeildoek en canvas combineert. De houten bekleding zorgt voor een betere visuele integratie met de omgeving van onze individuele sanitaire voorzieningen.
Onze privébadkamers zijn gemaakt van onbehandeld Douglas-sparren- en larikshout, die bieden een natuurlijke bescherming tegen vocht. Het gebruikte hout voldoet aan de PEFC * -certificering die overeenkomt met een strikt en beschermend bosbeheer voor toekomstige generaties. Alle verbindingselementen van de constructies zijn gemaakt van natuurlijke materialen. De gebruikte zeilen en canvas profiteren van een recyclingproces. Door de vorm van traditionele tenten te reproduceren, combineren we esthetiek en comfort terwijl we een atypische en zeer trendy constructie bieden.

*Programme for the Endorsement of Forest Certification

6 thoughts on “Privésanitair: eerste camping in de Drôme-vallei

 • Echt perfect. Geweldige toevoeging voor het kamperen.
  Wij hebben een camper en de drome is een fantastisch mooi gebied. Ik ben verschillende keren in Die geweest. Vind het er fantastisch en de mensen zijn daar zo aardig!
  Misschien wel iets voor de komende zomer!

  • Bonjour Liesanne!Bedankt voor deze aanmoediging! We verwelkomen u graag als je naar de Drôme komt! Met vriendelijke groeten, Alice&Jean-Michel

 • Bonjour,
  I have made a reservation for 10 days from the 27 of July. How much will this private sanitair cost… and do you have a unit availeble?

  • Bonjour Irene. Our Premium pitches with private sanitar are already booked at that period. But you’ll enjoy your stay in the Coco Sweet, that’s a good choice !
   Met vriendelijke groeten, Alice&Jean-Michel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *