Een kleine familie- en milieuvriendelijke natuurcamping in de Bio-Drôme vallei, tussen rivier en dorp

Open van Vrijdag 05 juni 2020 tot Zondag 27 september 2020 (of misschien later)… 🙂

Pass’Drôme: € 50 tot € 150 aangeboden

1. Boek uw verblijf tussen 1 juli en 26 september (reservering gemaakt vanaf 15 juni 2020): ontvang € 50 voor een verblijf van 1 of 2 nachten; 3 X 50 € voor een verblijf vanaf 3 nachten
2. Stuur uw boekingsbevestiging naar passdrome@drome-cestmanature.fr
3. U ontvangt uw Pass’Drôme binnen 48 uur per e-mail
4. Maak gebruik van uw Pass’Drôme (s) om uw uitgaven te betalen op de camping of bij andere deelnemende toeristenprofessionals: toeristische attracties, restaurants, culturele, sportieve en recreatieve activiteiten, ambachten, enz.

Lijst met deelnemende professionals beschikbaar op drome-cestmanature.fr vanaf 25 juni 2020


 

zen speciale corona
Boek RISICOVRIJ vandaag:

Aanpasbare of restitueerbare boeking
Ongeacht de data van het verblijf, indien verhinderd door een administratieve maatregel met betrekking tot de Covid-19 *, kan deze worden uitgesteld tot 18 maanden of volledig worden terugbetaald aan het einde van deze 18 maanden.
* Verordening nr. 2020-315 van 25 maart 2020

of kies voor onze annuleringsverzekering


 

Alice Jean-Michel camping chapelains saillans drome slow tourisme    facebook camping les chapelains   instagram camping chapelains drome organic   reviews Klantenmeningen beoordelingen

Alice & Jean-Michel

Welkom in de bio Drôme-vallei, op het kruispunt van de Zuidelijke Alpen en de Provence, aan de voet van de Vercors!

Langs de rivier de Drôme, op loopafstand van het pittoreske en historische dorp Saillans, is de Camping Les Chapelains ★★★ een kleine familiecamping. Wij verwelkomen u voor uw verblijf in een tent, camper / buscamper of caravan of in onze huuraccommodaties (Cottage met airconditioning, Safaritent, Chalet, Coco Sweet, Lodgetent etc.). Wij houden ons ver van grootschalige, toeristische ketens die uw kampeervakantie standaardiseren. Hier kunt u zich ontspannen en tot rust komen met familie, kinderen, vrienden, geliefden, voor een weekend of vakantie.

Tussen Crest en Die, en 45 minuten van Valence en Montélimar, kom en geniet van de warmte en de zon in het zuidoosten van Frankrijk, in de schaduw van populieren langs de rivier de Drôme. Neem een verfrissende duik in dit natuurlijke zwembad. Rustig, vriendelijk, ontspannen, “slow toerisme”: We willen uw verblijf onvergetelijk  maken, zodat we u in de toekomst nog eens mogen verwelkomen op camping Les Chapelains ★★★ in Saillans.

Onze regio is een ideale plek voor natuurliefhebbers, ideaal voor sport en outdoor-activiteiten: wandelen, fietsen (race, mtb, weg), kanovaren, raften, canyoning, klimmen. Dorpjes, kastelen, Romeinse ruïnes, kunst, musea … De Drôme biedt u een cultureel en historisch erfgoed van een onvermoede rijkdom. De lavendelweg is een uitnodiging om de wereld van lavendel in zijn productiegebied te ontdekken. Boerderijen, boetieks, musea, thema-uitstapjes, gastronomie, enz …

kaart drome map camping chapelains saillans rivier
camping streetview chapelains drome

Eco-verantwoordelijk

Engagement eco-responsable, Responsabilité sociétale des entreprises RSE

Op de camping Les Chapelains ★★★, zijn onze gasten niet alleen consumenten, maar net als wij begaan met natuur en milieu. Kortom, ons welzijn en dat van onze planeet. Deze gedeelde waarden brengen ons dichter bij elkaar. Wij zijn van mening dat je als bedrijf op die manier kunt bijdragen aan de economische, sociale, ecologische en culturele ontwikkeling van onze omgeving. In ruil daarvoor, draagt de dynamiek van het gebied bij aan de kwaliteit van de leefomgeving, de beschikbaarheid van diensten en vaardigheden. Een goede manier om nieuwe potentiële economische partners, klanten en leveranciers aan te trekken. Iedereen heeft er baat bij!

SLOW Toerisme

drome tourisme slow

Nu het massatoerisme met zijn excessen zijn beperkingen heeft aangegeven, steunt camping Les Chapelains ★★★ de keuze van het Département de la Drôme om haar toeristische strategie te richten naar “Slow toerisme”. Dit is een vorm van toerisme waar men de tijd neemt om te ontdekken, te delen, ervaringen en plezier uit te wisselen. Een combinatie van respect voor het milieu, het behoud van de lokale bijzonderheden en reizen met plezier.

Biovallée

biovallee Biovallée développement durable énergie renouvelable acheter local fonds éthiquesDe Drôme vallei beslaat 45 gemeenten die deel uitmaken van de Biovallée, een gebied voor duurzame ontwikkeling. Deelnemers aan het merk Biovallée ondernemen om hun steentje bij te dragen om de volgende doelen te bereiken: halvering van het energieverbruik, dekken van onze behoeften door de productie van hernieuwbare energie, koop lokaal, het gebruik van ethische fondsen, etc. Een mooi project waar ook camping Les Chapelains ★★★ in is geïnteresseerd.

nieuws